صادرات سبزی خشک شاهونی

صادرات سبزی خشک از ایران+تحلیل با استفاده از ابزار های صادراتی

صادرات سبزی خشک (مقدمه)

صادرات سبزی خشک، به عنوان یکی از حوزه‌های مهم تجارت بین‌المللی ایران، در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی را تجربه کرده است. سبزی خشک به علت داشتن ارزش غذایی بالا و خواص تغذیه ای عالی و قیمت مناسبی که دارد، در بازارهای جهانی مورد توجه خریداران است، و تقاضا برای این محصول نسبتا زیاد است. در ادامه، به برخی از جنبه‌ها و مزایای صادرات سبزی خشک از ایران می‌پردازیم.

1. تنوع و کیفیت: ایران با برخورداری از مناطق مختلف آب و هوایی و خاک حاصلخیز، به طور گسترده‌ای سبزیجات خشک تولید می‌کند، که هرکدام از سبزیجات تولیدی مربوط به اقلیم خاصی از ایران است. تنوع بالای سبزیجات تولیدی و کیفیت برتر سبزی خشک ایران، آن را به یک منبع قابل اعتماد برای صادرات جهانی تبدیل کرده است. به همین علت معمولا درخواست های زیادی مبنی بر خرید عمده سبزی خشک از طرف تجار و بازرگانان داخلی و خارجی به شاهونی می رسد.

2. ارزش غذایی: سبزی خشک حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های مفیدی است. این خواص غذایی، باعث تقاضای بالا برای سبزی خشک در بازارهای جهانی می‌شود. ایران با تولید سبزی خشک با کیفیت عالی، می‌تواند نیازهای کشورهای دیگر که توان تولید این منبع با ارزش تغذیه ای را ندارند، تأمین کند.

3. قیمت مناسب: یکی از مزایای صادرات سبزی خشک از ایران، قیمت مناسب آن است. هزینه تولید پایین‌تر نسبت به برخی کشورهای دیگر، امکان صادرات به قیمت رقابتی را فراهم می‌کند. این امر می‌تواند ایران را به عنوان یک مقصد جذاب برای خریداران خارجی سبزی خشک معرفی نماید.

4. بازارهای هدف: صادرات سبزی خشک ایران به کشورهای مختلفی از جمله عراق، افغانستان، امارات متحده عربی، روسیه و کشور های اتحادیه اروپا انجام می‌شود. این بازارها به دلیل قرارگیری جغرافیایی نزدیک، تقاضای زیاد برای سبزی خشک و نیز توانایی پرداخت بهای صادراتی، به عنوان بازارهای استراتژیک برای صادرات سبزی خشک از ایران محسوب می‌شوند.

5. فرصت‌های رشد: با توجه به رشد جمعیت جهانی و افزایش آگاهی مردم از سلامت و تغذیه، تقاضا برای سبزی خشک در بازارهای جهانی در حال افزایش است. ایران به عنوان یک کشور با توانمندی‌های بالقوه، می‌تواند از این فرصت‌ها بهره‌برداری کند و حجم صادرات سبزی خشک را افزایش دهد.

به طور کلی، صادرات سبزی خشک از ایران با توجه به تنوع و کیفیت محصولات، ارزش غذایی بالا، قیمت مناسب و مزایای جغرافیایی، یک فرصت مناسب برای توسعه تجارت بین‌المللی کشور محسوب می‌شود. با بهره‌گیری از منابع طبیعی و توانمندی‌های کشاورزی، ایران می‌تواند در بازارهای جهانی به عنوان یک تامین‌کننده قابل اعتماد سبزی خشک شناخته شود. و ارز آوری و درآمد بیشتری را از صادرات این محصول به دست آورد.

در ادامه با استفاده از ابزار های تحقیق صادراتی به تحلیل دقیق تری از صادرات سبزی خشک از ایران می پردازیم.

hscode چیست؟

در ابتدا برای آنکه بتوانیم اطلاعات کاربردی و مفیدی در رابطه با صادرات سبزی خشک به شما ارائه دهیم. ابتدا باید مفهمو بسیار مهمی به نام hscode را توضیح دهیم. به طور خلاصه میتوان گفت در تجارت بین الملل و بازار های جهانی هر محصول با یک کد تعرفه گمرکی خاص شناخته می شود که به آن hscode می گویند. در مورد محصول سبزی خشک کد تعرفه بین المللی و یا hscode آن 0712 می باشد. این کد در واقع بین تمامی کشور ها مشترک است و حالت قراردادی دارد.

بزرگترین صادرکنندگان سبزی خشک کدام کشور ها هستند؟

به ترتیب کشور های چین، ایالات متحده امریکا، هند، المان، لهستان، هلند، فرانسه، مصر، ترکیه، اسپانیا و ایتالیا بزرگترین صادرکنندگان هستند. که در تصویر زیر نمودار آماری این اطلاعات آمده است.

بزرگترین واردکنندگان سبزی خشک کدام کشور ها هستند؟

10 کشور بزرگ وارد کننده سبزی خشک به ترتیب ژاپن، ایالات متحده امریکا، آلمان، اسرائیل، کانادا، تایلند، هلند، فرانسه، انگلستان و کره هستند. در زیر تصویر نمودار آماری آن آمده است.

** اگر دقت کرده باشید اسم برخی کشور ها هم در لیست واردکنندگان و هم صادرکنندگان این محصولات آمده بود. به عنوان مثال ایالات متحده و آلمان. به این کشور ها ری اکسپورت کننده یا صادرکنندگان مجدد می گویند. با توجه به مشتریانی که دارند و خودشان ظرفیت تولید و پاسخگویی به حجم فروش خود را ندارند، اقدام به وارد کردن محصول از کشور های دیگر می کنند. سپس همان محصول را یا به همان صورت اصلی و یا با بسته بندی دیگری به کشور های مقصدشان صادر می کنند.

بزرگترین کشورهایی که ایران به آنها صادرات انواع سبزیجات خشک را دارد:

بزرگترین کشورهای خریدار سبزی خشک ایران به ترتیب : روسیه، عراق، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، اوکراین، پاکستان، امارات، کویت، آلمان و سوریه هستند. در تصویر زیر نمودار کشورهای واردکننده سبزی خشک از ایران را مشاهده می کنید.

** همانطور که مشاهده می کنید بیشتر از نصف میزان صادرات سبزی خشک ایران به روسیه انجام می شود. پس از آن عراق رتبه ی دوم را دارد. البته کاملا منطقی است که این دو کشور بزرگترین خریداران ما هستند. به دلیل روابط سیاسی و اقتصادی خوبی که بین ما و این کشور ها برقرار است. سهم بیشتری از صادرات ما به کشور های خارجی را شامل می شوند. از فاصله ی نزدیک با ایران و کاهش هزینه های حمل و نقل هم نباید غافل شد.

صادرات سبزی خشک شاهونی:

شرکت شاهونی با توجه به سابقه ی زیادی که در زمینه تهیه، تامین و تولید انواع سبزیجات خشک دارد. ارتباطات خوبی با بازرگانان داخلی و خارجی جهت صادرات محصول سبزی خشک برقرار کرده است. و به چند کشور مختلف صادرات سبزی خشک فله و بسته بندی شده را انجام داده است.

اگر قصد خرید عمده سبزی خشک جهت صادرات صادرات دارید و نیاز به مشاوره دارید می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم به شما انجام شود.

هم چنین اگر تولید کننده سبزی خشک اعلا صادراتی هستید می توانید جهت همکاری برای صادرات با ما ارتباط بگیرید. شماره تماس جهت ارتباط تلفنی و واتساپ 091922525790 می باشد. هم چنین می توانید از طریق دیگر راه های ارتباطی از جمله ایمیل شاهونی و یا اینستاگرام شاهونی با ما در ارتباط باشید.

4 در مورد “صادرات سبزی خشک از ایران+تحلیل با استفاده از ابزار های صادراتی”

  1. We absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be
    precisely what I’m looking for. Would you offer guest
    writers to write content for yourself? I wouldn’t mind composing
    a post or elaborating on a lot of the subjects you write
    concerning here. Again, awesome web log!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا